Per què és important la sostenibilitat en els habitatges?

Els hàbits quotidians de cadascun de nosaltres tenen grans conseqüències globals. Les nostres accions diàries són la millor aportació per a la lluita contra en canvi climàtic. I què millor que viure en una llar sostensible per mitigar aquests efectes?
Hem de tenir en compte que la població mundial augmenta vertiginosament i que en canvi el consum energètic cal que es redueixi dràsticament.
Tot i que els aspectes mediambientals de casa nostra són molt importants, la sostenibilitat també té en compte altres qüestions igualment rellevants: la teva economia, la teva salut i el teu benestar

La sostenibilitat és l’equilibri entre els aspectes socials, econòmics i mediambientals. 

Optar per un habitatge sostenible significa que estalviarem energia, que reduirem les emissions derivades del nostre dia a dia i que estalviarem també en les nostres factures de la llar. Un habitatge sostenible també està habilitat per optimitzar el teu confort, seguretat, salut i benestar i així garantir una bona qualitat de vida dels seus habitants.
Com veus amb els habitatges sostenibles tot son avantatges, l’únic que necessites és tenir en compte les seves característiques i portar-les a la pràctica.
 
Amb Sustainable Property Expert identificar habitatges sostenibles mai havia estat tant fàcil, només has de respondre el qüestionari sobre les característiques de casa teva o dels habitatges que desitgis. SPE també compara la sostenibilitat entre diversos habitatges i t’ofereix consells per millorar el nivell de sostenibilitat.
 
En un habitatges sostenible reduiràs el consum d’energia, les emissions d’efecte hivernacle i les factures de la llar.  Per altra banda augmentaràs la teva qualitat de vida maximitzant la teva salut i benestar.
 

Millora la teva llar i l’entorn de tots!
 
www.appspe.com

  
 
Publicat el  07 de Desembre de 2016